A szolgáltatás igénybevételéhez be kell lépnie.

A domain-figyelo.hu szolgáltatásait csak regisztrálva lehet használni.
 
 
A domain-figyelo.hu szolgáltatásaival egy helyen tarthatja nyílván a regisztrált domain neveit. Oldalunkon a nap 24 órájában megtekintheti doamin neveinek aktuális beállításait, figyelemmel tartjuk lejárati dátumukat és erről emailben figyelmeztetjük. Nem fordulhat elő, hogy késedelmes fizetés miatt veszti el domainjeit. 3 szintes figyelmeztetési rendszerünk 60, 30 és 10 nappal a lejárat előtt értesítik Önt erről.
 
A rendszerbe felvett kulcsszavai alapján figyelheti a regisztrálás alá kerülő neveket és a törlés előtti parkoló pályás bejegyzéseket. Amennyiben kapcsolódó domain nevet talál a rendszerünk emailben értesíti Önt erről. Nem fordulhat elő, hogy bejegyzett védjegye illetve bejáratott márkaneve ütközik egy új regisztrációval. Az értesítés után Önnek lehetősége van a bejegyzés ellen kifogással élni.
 
Kulcsszavai alapján a felszabaduló nevek közül kaphat érdeklődési területéhez illeszkedő domain név ötleteket. Ha megtetszik valamelyik, csak Regisztrátorának kell jelezni és a felszabadulás után lefoglalhatja, használhatja.
 
Domain név kereső:
Domain neveim

A szolgáltatás segítségével egyhelyen nyílvántarthatja a kezelésében álló domain neveket. Egy kattintással megtekintheti a beállításait és az érvényességi idejüket.
Korlátlan számú domain nevet vehet fel a domain-figyelőbe a lap alján található felvételi doboz segítségével. Több domain felvételéhez külön-külön sorba adja meg a felvenni kívánt elemeket. Domain felvételkor kérem ügyeljen rá, hogy a név legalább 2 karakter hosszú legyen, .hu .com .net .org .info-ra végződjön és csak az abc karaktereit, számokat és '-' tartalmazhat.
A felvett domain neveket a táblázat soraiban tekintheti meg, a '+' gomb segítségével a részletekről tájékozódhat. A felvett elemek törléséhez a 'x' gombra kattintson.