domain-figyelo.hu szolgáltatásairól

A domain-figyelo.hu szolgáltatásaival egy helyen tarthatja nyílván a regisztrált domain neveit. Oldalunkon a nap 24 órájában megtekintheti doamin neveinek aktuális beállításait, figyelemmel tartjuk lejárati dátumukat és erről emailben figyelmeztetjük. Nem fordulhat elő, hogy késedelmes fizetés miatt veszti el domainjeit. 3 szintes figyelmeztetési rendszerünk a lejárat előtt értesítik Önt erről.
 
A Domain-figyelő.hu-n korlátlan domain nevet regisztrálhat. A szolgáltatás használata ingyenes!
 
A rendszerbe felvett kulcsszavai alapján figyelheti a regisztrálás alá kerülő neveket és a törlés előtti parkoló pályás bejegyzéseket. Amennyiben kapcsolódó domain nevet talál a rendszerünk emailben értesíti Önt erről. Nem fordulhat elő, hogy bejegyzett védjegye illetve bejáratott márkaneve ütközik egy új regisztrációval. Az értesítés után Önnek lehetősége van a bejegyzés ellen kifogással élni.
 
Kulcsszavai alapján a felszabaduló nevek közül kaphat érdeklődési területéhez illeszkedő domain név ötleteket. Ha megtetszik valamelyik, csak Regisztrátorának kell jelezni és a felszabadulás után lefoglalhatja, használhatja.
 
A domain nevek lejárati dátumát, hálózati beállításait (DNS) és egyéb adatait automatikusan letöltjük hozzá. A rendszer online módon a nap 24 órájában, bárhonnan elérhető, így Ön bármikor megtekintheti a regisztrált adatait.
 
Mi előre figyelmeztetjük rá!
 
Nem kell többet fejben tartania, hogy melyik domain neve mikor fog lejárni. Biztos, hogy nem kerülhet törlésre az elmulasztott fizetés miatt. Már csak magán múlik, befizette? Rendszerünk 3 szintű figyelmeztetést küld a domain-jeinek lejáratáról emailben: lassan aktuális (sárga szint, 2 hónappal előtte), aktuális (narancssárga szint, 30 nappal előtte), utolsó figyelmeztetés (piros szint, 10 nappal előtte). A lejárati dátumokról naptár bejegyzéseket készíthet (iCal, vCal), amelyet importálhat a telefonjára, a gépére vagy a Google naptárba.
 
 
Menedzselje a saját domainjeit vagy az Ön által kezelt domaineket.
 
A kezelőfelület segítségével könnyen, egy helyen átláthatja a kezelt domainek adatait. A regisztrált címekhez letöltjük és napra készen tartjuk az adatait, mindent egy helyen, beleértve a megújítási dátumot és a WHOIS információkat. Egyszerűen, egy kattintással megtekintheti az adatokat. A regisztrációkor megadott WHOIS információkat érthető formátumban jelenítjük meg a domainekhez: regisztrátor adatai, kapcsolattartók (tulaj, adminisztratív, technikai) adatai és természetesen a kapcsolódó dátum információk (létrehozva, legutóbbi módosítás dátuma, lejárati dátum). A hálózati adatok között megtekintheti a NameServer beállításokat és az elsődleges IP címét is.
 
A szolgáltatás igénybevételéhez be kell lépnie.
 
 
Domain név kereső: